Hapertse Dorpsbijeenkomst, aanvang 19.30 uur

23 mei 2019
Hapert heeft veel in huis om te zorgen voor een leefbare toekomst. Zoals de vele betrokken inwoners die zich inzetten voor een levendig Hapert. Samen met hen willen we aan de slag om Hapert klaar te maken voor de inwoners van nu én later. Denk ook mee over de toekomst van Hapert op 23 mei.
 
De wereld verandert snel. In Hapert wonen over twintig jaar minder mensen, en steeds minder jongeren en meer ouderen. Dit heeft invloed op onze vraag en behoefte om prettig te leven in Hapert. Daarom moeten we nadenken over de toekomst van Hapert. De aanwezigheid van de MFA in Hapert speelt daarbij een belangrijke rol. We stellen ons de vraag hoe we in de toekomst om willen gaan met de MFA en wat en wie daarvoor nodig zijn in Hapert. En wie kan daar beter over meedenken dan de inwoners uit Hapert en de (toekomstige) gebruikers van de MFA.
 

Hapertse dorpsbijeenkomst
De gemeente Bladel heeft Negen opdracht gegevens om samen met de inwoners in Hapert aan de slag te gaan voor de toekomst van Hapert en specifiek de MFA. We organiseren daarom op donderdag 23 mei een dorpsbijeenkomst in Hapert. Samen met inwoners en verenigingen willen we kansen en ontwikkelingen voor Hapert bespreken en hierin de functies en activiteiten van de MFA meenemen. We horen graag wat jullie belangrijk vinden om de leefbaarheid in Hapert te behouden en versterken.
 

Zij denken al mee
Een aantal (jonge) inwoners uit Hapert denkt al met ons mee. Zoals leerlingen van Basisschool Het Palet. Zij mogen voor 1 dag de baas van Hapert zijn en ideeën bedenken voor de toekomst van Hapert. Ook betrokkenen van gemeenschapshuis Den Tref, het GBOH, De Kloostertuin, de seniorenvereniging, kinderopvang én bibliotheek doen mee. 
 
 
Denk ook mee
Wil je ook met ons meedenken? Kom naar de bijeenkomst op donderdag 23 mei om 19.30 uur bij Den Tref in Hapert. Meld je hieronder aan. Of stuur de uitnodiging door naar inwoners in Hapert om hen uit te nodigen.
 
 
Aanmelden dorpsbijeenkomst Hapert
 
Heb je nog vragen? Neem contact op met Elvera Weusten van Negen via elvera@negen.nl of 06 51574164. 

TERUG