Toneelvoorstelling "Hotel te Koop"

26 oktober 2019

https://eenakterhapert.nl/

Simon en Emma runnen al jaren een hotel op een prachtige plek midden in de bossen. Ze zijn echter op een leeftijd gekomen dat ze van hun welverdiende pensioen willen gaan genieten en het hotel willen verkopen. Eindelijk heeft een koper zich hiervoor gemeld! Alles zal uit de kast moeten worden gehaald om een goede indruk te maken op deze koper. Want niet alleen Simon en Emma hebben de laatste jaren niet zoveel energie en geld meer in het hotel gestopt, ook het personeel lijkt niet helemaal geschikt voor de taken die ze eigenlijk behoren te vervullen. De gasten uit het hotel maken de chaos ten slotte compleet. Het is dus nog maar de vraag of de koop doorgaat, en wat de koper vervolgens met het hotel van plan is...

 
Benieuwd geworden naar deze dolkomische klucht? Toneelvereniging De Eenakter speelt Hotel te Koop in Den Tref te Hapert onder regie van John Verhees. De avondvoorstellingen vinden plaats op 26 oktober, 1 en 2 november. De middagvoorstelling wordt gespeeld op 27 oktober.
Kaarten zijn digitaal te bestellen via http://eenakterhapert.nl/ en telefonisch via 0610846510. Bestel vóór 1 oktober en geniet van onze vroegboekkorting: u betaalt dan €6,00 in plaats van €8,00 euro voor uw kaartje.

 

TERUG