Voorstelling Oploskoffie over dementie

19 september 2018

Oploskoffie is een aangrijpende en uiterst herkenbare voorstelling over dementie en wat dit doet met de directe omgeving van de dementerende. Deze voorstelling is doorspekt met humor én een groeiende zwarte rand.

Recht uit het hart en als ‘ervaringsdeskundige’ slaat Pythia heersende taboes over en stapt, met respect, middenin de materie. De voorstelling laat een indringend beeld zien van drie vrouwen; oma, dochter en kleindochter, die ieder op eigen wijze reageren op de dementie van de oudste.

De voorstelling vindt op woensdag 19 september plaats in gemeenschapshuis Den Tref in Hapert. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur zal de voorstelling starten.  Na de voorstelling is er ruimte om onder het genot van een kop koffie/thee na te praten over de voorstelling en/of persoonlijke ervaringen.

Wilt u de voorstelling bezoeken? Stuur dan vóór 8 september een e-mail met vermelding van het aantal personen met wie u wilt komen naar dementie@bladel.nl o.v.v. aanmelding voorstelling ‘Oploskoffie’. Voor vragen kunt u bellen naar 0497 - 36 16 36 en vragen naar Anouk Bax.

http://www.bladel.nl/contact-informatie/nieuws_42695/item/voorstelling-oploskoffie-door-pythia-winia_61771.html

TERUG